30/5 — 5/6/2024
64. MEZINÁRODNÍ FESTIVAL FILMŮ
PRO DĚTI A MLÁDEŽ
MY ZFF
Stáhni si apku

Český rozhlas slavil. A pozval si před mikrofon několik hvězd

03. června 2023

Sté výročí od zahájení vysílání, to je už pádný důvod k oslavě. Český rozhlas je nedílnou součástí Zlín Film Festivalu a letos si připravil pro návštěvníky speciální program. Koncert Lucie Vondráčkové, kapely Lake Malawi i celou řadu živých vstupů.

Stanoviště Českého rozhlasu najdete po celou dobu konání zlínského festivalu v parku Komenského, mobilní studio je opět umístěno v OC Zlatého jablko na náměstí Míru. Zde můžete být každodenně přímými svědky živého vysílání. V rámci festivalu si mohou zájemci rovněž natočit své vlastní zprávy nebo rozhovor s vybranou populární osobností.

O víkendu ale ještě něco navíc. Rozhlas dnes nabídl návštěvníkům hned několik koncertů - Adély Zouharové, cimbálové muziky Cifra, kapely Lake Malawi a Lucie Vondráčkové, následně diskotéku Martina Hrdinky. V průběhu dne moderátoři vyzpovídali několik známých hostů, mimo jiné herce Jiřího Dvořáka, Jitku Schneiderovou, Adélu Elbel, Iva Hüttnerovou a další. Malířka a spisovatelka zahájila ve Zlíně svou výstavu, navštívit ji můžete v Galerii pod Radnicí až do 15. června.

     




Kam dál