30/5 — 5/6/2024
64. MEZINÁRODNÍ FESTIVAL FILMŮ
PRO DĚTI A MLÁDEŽ
MY ZFF
Stáhni si apku

Virtuální svět na dosah. Tipy, kam vplout na Zlín Film Festivalu

01. června 2024

Prohnat se po Masarykově okruhu v Brně nebo zasednout do kokpitu supersportu? Zakuste virtuální realitu na Zlín Film Festivalu na vlastní kůži. Máme pro vás několik tipů, kde se přesvědčíte o tom, že ve světě simulace nic není nemožné.

Pro super zážitek si přijďte během festivalu na Univerzitní centrum na workshop Filmtropie. Pokud je vám víc než šest, hravou formou vás zde seznámíme s fígly, které se využívají v hollywoodských filmech nebo v herním průmyslu. Pod vedením zkušených instruktorů si s námi vytvoříte i náročnější trikové scény, jako je například šílená jízda v automobilu, bourání hradu z karet či útěk před dinosaurem.

Do virtuálního světa mohou vstoupit i nejmenší, VR kino pro ně v odpoledních hodinách promítá animák „Pohádky z Limonádového ostrova“.

Program VR kina.

Pořádně se rozpohybovat můžete v Obchodním a zábavním centru Zlaté jablko, kde si vyzkoušíte hru od českých vývojářů Beat Saber. Wau!

Program VR gamingu.

VR LAND hernu na zámku pak ocení především teenageři, kteří si zde vyzkouší vyřešit puzzle v mixované realitě VR hry CUBISM. To musíte zažít.

Program VR land herny.

    




Kam dál