30/5 — 5/6/2024
64. MEZINÁRODNÍ FESTIVAL FILMŮ
PRO DĚTI A MLÁDEŽ
MY ZFF
Stáhni si apku

Young Stars se opřeli do lopat. Ve Zlíně zasadili dva nové duby

31. května 2024

Jsou talentovaní a za práci se vzít rozhodně nebojí. Letošní Young Stars se chopili lopat se vší vervou a festivalovou alej doplnili o další dva duby letní. Adama Mišíka, Annu Fialovou, Filipa Březinu a Dariju Pavlovičovou přišly do Univerzitního parku podpořit desítky školáků z celého regionu.

Za posledních sedm let vyrostlo před budovou Univerzity T. Bati ve Zlíně už osmnáct dubů letních. Sázení stromů se stalo na Zlín Film Festivalu příjemnou tradicí a těší se stále větší oblibě. Ruku k dílu přiložil každý, kdo měl ruce. Setkání s mladými umělci si letos nenechaly ujít celé třídy dětí ze Zlína, Holešova i Horní Datyně, nezapomněly přitom na selfie nebo podpis svého oblíbeného umělce.

Nebyli jste u toho? Setkat se s velkými nadějemi českého filmového plátna budete moci i v dalších dnech. Chystáme pro vás autogramiády ve Zlatém jablku, talk show Festival Café Vladimíra Kroce i promenády hvězd na červeném koberci před Kongresovým centrem ve Zlíně, tak si je nenechte ujít. Sledujte denní program Zlín Film Festivalu, který pro vás pravidelně aktualizujeme na našem webu zde.

   

   




Kam dál