30/5 — 5/6/2024
64. MEZINÁRODNÍ FESTIVAL FILMŮ
PRO DĚTI A MLÁDEŽ
MY ZFF
Stáhni si apku

Dnes běžíme půlmaraton! Počítejte s omezením v dopravě

02. června 2024

I když nás to mrzí, realizace akce tak velkého rozsahu jako je náš závod, s sebou nese i některá omezení v dopravě. Snažíme se, aby byla co nejmenší a omlouváme se tímto obyvatelům Zlína za veškeré komplikace.

Našim cílem je, aby se závod v neděli 2. června uskutečnil bez jakéhokoli rizika pro běžce i diváky. Nese to sebou ale jistá omezení v kolem trasy a v některých částech centra města musíme po nezbytnou dobu omezit nebo zcela uzavřít doprava. Týká se to také některých linek MHD, které budou v době závodu odkláněny. 

Patnáct minut před samotným startem, tady od 9:45, bude na 30 minut zcela uzavřen průjezd Zlínem po třídě Tomáše Bati za asistence příslušníků Policie ČR a Městské police Zlín.

Upozorňujeme motoristy, chodce i ostatní obyvatele města, že na trase půlmaratonu se v době mezi 9:00 až 13:00 hodin vyskytnou dopravní omezení. Současně žádáme shovívavost a obezřetnost,

prosí Jarmila Záhorová, výkonná ředitelka Zlín Film Festivalu, která dodala, že postupné uvolňování omezení bude již od 12:30 hodin.

Doprava na křižovatkách bude v době konání půlmaratonu řízena policisty a dobrovolníky, kteří budou v případě potřeby veřejnosti k dispozici. 

Jaká omezení konkrétně závod přinese, které ulice budou uzavřeny a jaké linky odkloněny se dozvíte ZDE




Kam dál