30/5 — 5/6/2024
64. MEZINÁRODNÍ FESTIVAL FILMŮ
PRO DĚTI A MLÁDEŽ
MY ZFF
Stáhni si apku

Festivalový program ČT: D: projekce, osobnosti z Déčka i čeští paralympionici

02. června 2024

Zkoušeli jste někdy dostat míč do brány poslepu? Čeští paralympionici, které dnes potkáte v parku Komenského, vám poradí, jak na to. Netradiční disciplíny jako handbide nebo goalball pro vás v rámci 64. Zlín Film Festivalu chystá Dům České televize.

Denně se můžete setkat na pódiu s moderátory a herci z pořadů ČT :D. Těší se na vás například Agent v kapse, Terka a její zvířecí svět nebo Týna a Zdeněk z pořadu Hýbánky.

Každý den vás také čekají projekce oblíbených pořadů Déčka, blok Večerníčků, premiérový díl festivalových Zpráviček a hned na to čtení pohádek od známých osobností. V Domě ČT si vaši nejmenší vyzkoušejí výtvarné dílny, zahrají deskové hry nebo si s sebou odnesou fotku s oblíbenou postavou z televizní obrazovky.

Víkend ale nabízí ještě něco navíc. Po celý den dnes můžete navštívit stánek science centra Velký svět techniky z Ostravy, kde si vyzkoušíte zábavné vědecké pokusy na vlastní kůži.

Z dalších oblíbených osobností Déčka pak vystoupí například Honza Adámek se soutěží AZ kvíz junior, po stopách vědeckých objevů můžete pátrat s Vojtou z pořadu Zvěd a do světa sportu vás zavede Aleš Valenta a jeho Lvíčata. A pokud rádi tančíte, určitě vám udělá radost setkání s profesionálním tanečníkem Kubou Mazůchem. Festivalový program České televize je opravdu bohatý, tak jej ani letos nevynechte.




Kam dál