29/5 — 4/6/2025
65. MEZINÁRODNÍ FESTIVAL FILMŮ
PRO DĚTI A MLÁDEŽ
MY ZFF
Stáhni si apku

Hledáme tvůrce nové vizuální identity

08. září 2024

Otevřeli jsme výběrové řízení na grafickou podobu jubilejního 65. ročníku Zlín Film Festivalu, který chceme oslavit také novým vizuálním stylem. Své návrhy do prvního kola můžete přihlašovat do 29. září. 

Náš festival se v příštím roce uskuteční již po šedesáté páté. Po tu dobu nepřetržitě pokračujeme v tradici přibližování filmu veřejnosti.

Bavíme, vzděláváme, rozvíjíme, otevíráme obzory a obohacujeme naše návštěvníky. Nadcházející jubileum chceme proto oslavit i novým, svěžím vizuálním stylem,

vysvětlila výkonná ředitelka Zlín Film Festivalu, Jarmila Záhorová a přiblížila, jak by měl vypadat.

Primárně by měl oslovit mladého diváka, ale líbit by se měl i jeho rodičům. Jsme festival filmu pro děti a mládež a z vizuálu to musí být patrné. Měl by tedy být hravý a přitom nadčasový, snadno rozpoznatelný a originální,

dodala Záhorová.

Zájemci se mohou se svými návrhy hlásit do prvního kola výběrového řízení do neděle 29. září. U předložených návrhů budeme posuzovat kreativitu a originalitu návrhu, reprezentaci hodnot festivalu, vizuální přitažlivost a estetiku. Zaměříme se však také na funkčnost a aplikovatelnost na různých platformách. Důležitá je pro nás i kvalita prezentace návrhu, vlastní iniciativa a inovativní řešení, aplikovatelnost vizuálního stylu do dalších ročníků.

Finální vizuální styl vybereme začátkem listopadu. Oficiálně jej potom přestavíme v únoru 2025 v rámci úvodní tiskové konference k 65. ročníku Zlín Film Festivalu.

Své návrhy do prvního kola můžete přihlašovat do 29. září. 

Podrobné informace o podmínkách výběrového řízení naleznete zde.




Kam dál