29/5 — 4/6/2025
65. MEZINÁRODNÍ FESTIVAL FILMŮ
PRO DĚTI A MLÁDEŽ
MY ZFF
Stáhni si apku

Otevřeli jsme registrace na festivalový půlmaraton

22. října 2024

První kulatiny závodu i půlkulatiny našeho festivalu slibují běžcům mimořádné sportovní i filmové zážitky. A přestože na program festivalu si musíme ještě pár měsíců počkat, o podobě festivalové půlmaratonu už máme poměrně jasno. 

V roce 2025 nás čeká jubilejní 10. ročník Festivalového půlmaratonu MONET+ Zlín. Uskuteční se v neděli 1. června a odstartuje již tradičně v 10 hodin od Kongresového centra Zlín.

Běžcům opět nabídneme na výběr hned z několika tratí v kulisách baťovského Zlína, a především v jedinečné atmosféře našeho filmového festivalu. Již tradičně budou k dispozici půlmaratonové nebo čtvrtmaratonové distance, které můžete absolvovat jednotlivě nebo jako členové čtyř nebo dvojčlenných štafet. Pro výroční 10. ročník jsme však připravili i speciální vložený pětikilometrový závod pro mladé běžce – Pětku s Intersportem.

Registrovat se na jednotlivé tratě běhu je možné již nyní zde.

A pro zájemce máme i další příznivou zprávu - výše startovného zůstává stejná jako v předchozím ročníku.

Rádi bychom upozornili běžce, že některé tratě mají omezenou kapacitu startujících. Navíc při včasné registraci do konce ledna je u všech tratí zvýhodněná cena 699 Kč, u jubilejní pětky potom 399 Kč,

zdůraznila Jarmila Záhorová s tím, že v dalších vlnách se potom tradičně startovné zvyšuje, takže by běžci rozhodně neměli s registrací otálet.

V rámci registrace získávají účastníci také řadu atraktivních benefitů jako například vstupenky na filmové projekce nebo občerstvení během závodu. V případě zájmu si mohou dokoupit i originální ročníkové funkční triko CRAFT. Více informací o tom, co je součástí startovného zjistíte zde

Už teď se těšíme, s kým se na startu 10. ročníku potkáme.




Kam dál