30/5 — 5/6/2024
64. MEZINÁRODNÍ FESTIVAL FILMŮ
PRO DĚTI A MLÁDEŽ
MY ZFF
Stáhni si apku
NEPŘEHLÉDNĚTE    +++
Děkujeme za Vaši přízeň    +++
Těšíme se na vás na 65. ročníku Zlín Film Festivalu   +++
Pro aktuální informace se přihlaste k odběru newsletteru    +++
TV Zlínfest

Přinášíme vám nové díly podcastu Filmová 174

15. ledna 2024

Náš festival je místem, kde se můžete setkat se spoustou zajímavých lidí nejen z řad hostů, ale také realizačního týmu. Jednou z osobností, bez které by již řadu let nebyl festival festivalem, je asistentka celebrit Míla Řádová.

Ve 2 dílech našeho podcastu Filmová 174 si s Mílou povídala moderátorka Petra Pifková nejen o práci pro Barbru Streisandovou, Seana Conneryho nebo Ornelu Mutiovou. Svěřila se také, jaké to je dostat se do blízkosti takových hvězd jako je Brad Pitt nebo Agelina Jolie. Kdo má a nemá hvězdné manýry, nebo komu v Americe vařila meruňkové knedlíky? Na řadu ze světových osobností má dokonce soukromé telefonní číslo a s mnohými z nich udržuje mnohaleté přátelství.

Druhý díl podcastu potom přibližuje její pracovní život po boku režiséra Jiřího Menzela, po jehož odchodu, spravuje jeho archiv a podílí se společně s jeho ženou na fungování Nadace Jiřího Menzela.

Pokud vás zajímá, jak se cítila v blízkosti velkých hereckých osobností, nebo jak se podílí na organizaci Zlín Film Festivalu, pusťte si nejnovější díly podcastu Filmová 174  zde .




Kam dál