30/5 — 5/6/2024
64. MEZINÁRODNÍ FESTIVAL FILMŮ
PRO DĚTI A MLÁDEŽ
MY ZFF
Stáhni si apku

Podívejte se, kdo ze známých si letos festival užil

06. června 2024

64. Zlín Film Festival si nenechaly ujít herecké legendy Eliška Balzerová a Bolek Polívka, ale také Tatiana Dyková nebo Petr a Matěj Formanovi, kteří letos odhalili své hvězdy na Chodníku slávy. Festivalovou atmosféru si zde užívali také herecký pár Ivana Chýlková a Jan Kraus, zpěvačka Chantal Poullain nebo spisovatel Arnošt Goldflam.

Hvězdnou plejádu doplnili i letošní Young stars – Darija Pavlovičová, Anna Fialová, Filip Březina a Adam Mišík. Ještě dlouze bychom mohli pokračovat ve výčtu jmen, která figurují na seznamu letošních festivalových hostů. Namátkou zmíníme ještě herce Pavla Nového, Nelu Boudovou, Terezu Rambu, Simonu Stašovou či Barboru Seidlovou.

Herec Polívka převzal v rámci slavnostního galavečera Zlatý střevíček za mimořádný přínos  kinematografii pro děti a mládež. Darovali jsme mu jej i jako předčasný dárek k jeho červencovým 75. narozeninám. Young stars zasadili v Univerzitním parku další nové duby, ostatní hvězdy showbyznysu jsme vyzpovídali v našich talk show ve festivalových zónách. 

Většina z nich potěšila své fanoušky při autogramiádách a prošla se před Kongresovým centrem na červeném koberci. Nejlepší momenty ze všech akcí si prohlédněte v naší bohaté fotogalerii zde.

    




Kam dál