30/5 — 5/6/2024
64. MEZINÁRODNÍ FESTIVAL FILMŮ
PRO DĚTI A MLÁDEŽ
MY ZFF
Stáhni si apku

Roztančená festivalová ulice. Tanec pod širým nebem si užívají všechny generace

02. června 2023

Podmanivá hudba, krásné počasí, podvečerní atmosféra. Ideální podmínky pro to rozpohybovat své tělo do rytmů tanga, salsy nebo společenského tance. Tak se přidejte i vy!

Každý všední den během festivalu v čase od 18 do 20 hodin se na konci Festivalové uličky u Tržiště Pod Kaštany můžete připojit k tanečníkům a sami si na vlastní kůži vyzkoušet, který taneční styl je pro vás ten pravý. Nebo můžete tančící dav třeba jen podpořit a odměnit jejich snažení potleskem.

Pátek 2. 6. tančíme se školou Tango argentino  tanec, který  je nazýván tancem tanců. Vyzkoušet si jej mohou páry bez věkového omezení. Dokonce prý vypadá často lépe, když ho tančí již vyzrálejší lidé, kteří o životě už něco víědí

Pondělí 5. 6. nás čeká Beat UP , což je street dance taneční skupina se sídlem přímo v centru Zlína, která se věnuje výhradně street dance a b-boyingu. Představí hned několik choreografií a zkusit si s nimi můžete třeba lekci hip hopu.

Úterý 6. 6. se můžete těšit na Orientální tance Jana , jež se zaměřují na výuku tanců bez rozdílu. Vyzkoušet si je tak mohou nejen děti a dospělí, ale třeba i těhotné nebo maminky s dětmi.

Středa 7.6. bude patřit taneční škole Salsa Zlín , jejíž lektoři vás naučí improvizovat, vnímat hudbu a mít radost z tance, ať už se budete vlnit v rytmu latinsko - amerických tanců v páru nebo jednotlivě.




Kam dál