30/5 — 5/6/2024
64. MEZINÁRODNÍ FESTIVAL FILMŮ
PRO DĚTI A MLÁDEŽ
MY ZFF
Stáhni si apku

Udělejte si výlet pod hladinu moře. Virtuální realita vás dostane

04. června 2023

Obdivovat podmořský svět nebo se prohnat po Masarykově okruhu v Brně můžete v těchto dnech i ve zlínském zámku. Nevěříte? Virtuální realita promění vaši fantazii ve skutečnost. Teenageři, výzva pro vás! Dopřejte si tento zážitek v rámci 63. Zlín Film Festivalu zcela zdarma.

Základní triky v prostoru, které využívají filmoví tvůrci, vám vysvětlí organizátoři přímo na místě. Stanete se jedněmi z nich a stavbu triku si sami vyzkoušíte prostřednictvím nejmodernější virtuální technologie. Řekněte, kdy budete mít tuhle možnost znovu? VR LAND HERNA  a VR v umění je vám k dispozici po dobu konání festivalu denně od 13 do 19 hodin.

Na zámku na vás číhá ještě jedno lákadlo. ZOETROPIA, která vás hravou formou seznámí s technologiemi využívanými v hollywoodských filmech nebo v herním průmyslu. V interaktivním workshopu, kde si vytvoříte krátké záběry, se stanete hrdiny vy samotní.

Pod vedením zkušených instruktorů si dokonce vytvoříte i náročnější trikové scény, například lezení nebo pád ze skalní stěny, šílenou jízda v automobilu, bourání hradu z karet či útěk před dinosaurem. Workshop je určen pro menší skupiny dětí od 6 let.

    




Kam dál