30/5 — 5/6/2024
64. MEZINÁRODNÍ FESTIVAL FILMŮ
PRO DĚTI A MLÁDEŽ
MY ZFF
Stáhni si apku

Festival fandí mladé generaci, na teenagery čeká přehlídka lokálních kapel

01. června 2024

Zlínský zámek a jeho přilehlé okolí. To je to místo, které je během festivalu otevřené speciálně teenegerům. Během dne jsou vítáni především všichni mezi 11 - 20 lety, k večeru je program přizpůsobený i starším návštěvníkům. Koho zde ale určitě letos nepotkáte, jsou rodiče s malými dětmi. 

Mladí lidé tady najdou program sestavený přímo pro ně: filmy, hudbu, zajímavé osobnosti, virtuální realitu, atraktivní workshopy, chill out zónu a zábavu až do pozdních nočních hodin. Nechybí ani oblíbený party stan. 

Každý večer se mladí u zámku mohou bavit se známými i lokálními kapelami. Dnešní večer je ale určený mladým nadějným hudebníkům v rámci Noci studentských kapel. Na stagi se vystřídá hned osm interpretů ze Zlína i okolí. Než ovšem dostanou prostor, vyhlásí na pódiu UNICEF nominace svého projektu "Dítě Česka 2024" za přítomnosti vyslance dobré vůle UNICEF, legendy New Jersey Devils Patrika Eliáše.

Přes den se mohou zájemci vydat i do VR světa díky VR LAND herně. Ať už jako piloti v kokpitu supersportu nebo mohou zapojit mozek při skládání puzzle v mixované realitě VR hry CUBISM. 

Připraveno je v této zóně však ještě mnohem víc. Podrobný program najdete ZDE.




Kam dál