30/5 — 5/6/2024
64. MEZINÁRODNÍ FESTIVAL FILMŮ
PRO DĚTI A MLÁDEŽ
MY ZFF
Stáhni si apku

Sami trpí, ale svým humorem baví statisíce lidí

03. června 2024

Říká si Stounman. Trpí postupným kostnatěním celého těla a vulgarismy nešetří. Společně s Jiřím Holzmannem baví vozíčkář Petr Burda na sociálních sítích statisíce lidí. Členové kapely The Tap Tap se stali hosty moderátora Filipa Tellera v talk show Život je takovej.

Zajímaví hosté a aktuální témata, která zajímají nejen teens. Tento požadavek splňují oba invalidové beze zbytku. Nejčastěji natáčí komické scény ze života vozíčkářů a legraci si dělají především ze svého handicapu. Duo Burda a Holzmann sklízí především na TikToku obrovský úspěch.

Jaké to je, když vám osud připraví na cestě životem těžké překážky? Může se člověk odrazit ode dna, začít znovu a dosáhnout úspěchu? I nad těmito otázkami se zamýšleli v talk show Filipa Tellera a Petry Pifkové.

Moderátoři už na 64. Zlín Film Festivalu vyzpovídali „ikonu“ brněnského fotbalu Petra Švancaru, režiséra Viktora Tauše, bývalou českou alpskou lyžařku Šárku Strachovou a bývalou českou atletku a běžkyni na lyžích Evu Vrabcovou Nývltovou.

   

Náš tip:

Dalšími hosty talk show Život je takovej budou bratři Formanovi. Synové režiséra Miloše Formana a herečky a zpěvačky Věry Křesadlové, kteří se proslavili především rolemi dvojčat v trilogii o rodině Homolkových. Petr je český herec, divadelník a loutkoherec. Matěj se věnuje divadlu, působí jako ilustrátor knih a příležitostný filmový herec, také jako pořadatel výtvarně zaměřených workshopů. Program ZDE.

   



Kam dál